De Kamers

In de afgelopen honderd jaar hebben verschillende dominees in de pastorie gewoond. Daarom hebben we de kamers naar enkele van hen vernoemd. Op de eerste verdieping vindt u de deluxe kamer met douche in Jugendstil genaamd Witkop. Daarnaast de deluxe kamer met balkon Haseloop, waarin u Art Deco stijl terugvindt. Op de tweede verdieping liggen twee deluxe kamers met bad en douche. Deze zijn vernoemd naar dominee Scheepstra uit  de jaren 50 uit en dominee Wiersma die hier in de jaren 70 woonde.


Sfeer proeven Reserveren

Kamerprijzen

Alle kamers zijn voor twee personen en voorzien van eigen badkamer.
Op de twee deluxe kamers met bad kan een bed bijgeplaatst worden voor een derde persoon. Een kinderbedje is op elke kamer bij te plaatsen.
De kamerprijzen zijn €120, €130 en €135 per nacht, exclusief toeristenbelasting. 

120 130 135

Inclusief ontbijt

Het ontbijt met streekproducten is bij de kamerprijs inbegrepen. Je kunt tussen 9.00-10.00 uur aanschuiven aan de ontbijttafel. In de weekends geldt een minimumverblijf van twee nachten. Tijdens feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud&Nieuw) en Oerol hanteren we minimaal drie nachten.


Duurzaamheid

Wij willen Terschelling graag mooi en schoon houden. We gebruiken daarom alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en badproducten, we verwarmen je douchewater met een zonneboiler en gebruiken bij alle maaltijden eerlijke producten, zelf verbouwd, huisgemaakt en van lokale producenten. Al ons linnen is van biologisch & fairtrade katoen. De lichten branden op zonnestroom van ons eigen dak, aangevuld met windstroom uit Leeuwarden via Terschelling Energie

Speciale gelegenheid?

Op zoek naar een uniek verblijf voor een bijzondere gelegenheid? Wij bieden arrangementen en leuke extra’s voor je bruiloft, verjaardag, jubileum of reünie. Ontbijt op bed, een glaasje bubbels, samen in de hottub, een lokale proeverij, workshop of lunchpakket. Het kan allemaal!

Check beschikbaarheid
Specials