We koken in de kookstudio volgens de principes van de New Dutch Cuisine, 80% groenten, 20% vis/vlees, seizoensproducten, van kop tot staart bereid, biologisch, lokaal en fairtrade met zo min mogelijk industriële toevoegingen en als het even kan ‘no waste’. Je kunt bij ons genieten van een culinaire excursie of een lokaal maal nuttigen, ’s zomers in onze Proeftuin. We geven je ook graag tips voor andere leuke restaurantjes en winkels op Terschelling!
Culinaire excursies
We bieden het hele jaar door proeverijen en excursies in de natuur. We nemen je bijvoorbeeld mee naar het wad om oesters te rapen voor een proeverij. Wildplukken, wadlopen, snert proeven en zilte groenten en zeewier plukken, je beleeft het bij Flang in de Pan! We bereiden op verschillende data lunch of diner in onze Proefkeuken. Daarnaast is in de winter ons Snert Loket op op gezette data geopend van 12-14 uur voor Snert van de Wereldkampioen en Terschellinger pofkes.
Bekijk al onze activiteiten en de agenda op flangindepan.nl.