De Kamers

In de afgelopen honderd jaar hebben verschillende dominees in de pastorie gewoond. Daarom hebben we de kamers naar enkele van hen vernoemd. Op de eerste verdieping vindt u de deluxe kamer met douche in Jugendstil genaamd Witkop. Daarnaast de deluxe kamer met balkon Haseloop, waarin u Art Deco stijl terugvindt. Op de tweede verdieping liggen twee deluxe kamers met bad en douche. Deze zijn vernoemd naar dominee Scheepstra uit  de jaren 50 uit en dominee Wiersma die hier in de jaren 70 woonde.


Sfeer proeven Reserveren

Kamerprijzen

Alle kamers zijn voor twee personen en voorzien van eigen badkamer. De kamerprijzen zijn vanaf €145 per nacht, exclusief toeristenbelasting. We hanteren het hele jaar een minimumverblijf van twee nachten. Tijdens feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren) en Oerol verblijf je minimaal drie nachten bij ons. Aanbiedingen, last minutes en arrangementen vind je op onze Reserveringspagina

Op de twee deluxe kamers met bad kan een bed bijgeplaatst worden voor een derde persoon voor €35 per nacht. Een kinderbedje is op elke kamer voor €20 per nacht bij te plaatsen.

145 155 165

Inclusief ontbijt

Het ontbijt met streekproducten is bij de kamerprijs inbegrepen. Je kunt tussen 9.00-10.00 uur aanschuiven aan de ontbijttafel. Geen zorgen, het ontbijt hoeft dus niet voor 10 uur op, maar we vragen iedereen wel uiterlijk om 10 uur plaats te nemen. Wil je graag een keer vroeg ontbijten in verband met een excursie of vroeg vertrek, geef het graag op tijd aan, dan houden we daar rekening mee. 


Duurzaamheid

Wij willen Terschelling graag mooi en schoon houden. We gebruiken daarom alleen biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en badproducten, we verwarmen je douchewater met een zonneboiler en gebruiken bij alle maaltijden eerlijke producten, zelf verbouwd, huisgemaakt en van lokale producenten. Al ons linnen is van biologisch & fairtrade katoen. De lichten branden op zonnestroom van ons eigen dak, aangevuld met lokaal opgewekte groene stroom via Terschelling Energie

Speciale gelegenheid?

Op zoek naar een uniek verblijf voor een bijzondere gelegenheid? Wij bieden arrangementen en leuke extra’s voor je bruiloft, verjaardag, jubileum of reünie. Ontbijt op bed, een glaasje Friese bubbels, samen in de hottub, een lokale proeverij, workshop of lunchpakket. Het kan allemaal!

Check beschikbaarheid
Specials