Winters Strandavontuur


Winters Weekend met Diner & Strandrit

Een compleet verzorgd weekend met diner en een stoere strandrit naar het meest oostelijke puntje van Terschelling. Je overnacht in een luxe kamer naar keuze. We koken bovendien op vrijdagavond een exclusief driegangen diner met lokaal lekkers. En we nemen je op zondagochtend mee op een strandavontuur met de Landrover. Met onderweg in het Drenkelingenhuisje een heerlijke kop warme chocomelk met pondkoek en juttersbitter. Flang vertelt natuurlijk prachtige eilandverhalen.

Prijs vanaf € 179 per persoon, voor 2 personen inclusief twee overnachtingen en uitgebreid ontbijt, eenmaal diner & aperitief en een strandrit. Geldig van begin november tot de Kerstvakantie en na de Voorjaarsvakantie tot eind maart. 


Boek hier

Jutten en zeehonden spotten

Onderweg over het uitgestrekte strand naar het Amelander Gat jutten we aangespoelde spullen. Hout of voorwerpen uit oude schepen. Bijzondere schelpen nemen we ook mee. De laatste paar honderd meter wandelen we naar de punt. Daar liggen vaak zeehonden te chillen op het wad. Op de terugweg stoppen we om op te warmen in het Drenkelingenhuisje. Een twee uur durende strandavontuur met Flang!