Arrangement In Bed Ombiten


Vier de liefde in De Postoari 

Heb je samen wat te vieren? Wil je je liefje trakteren op een romantisch verblijf op Terschelling? Wij bieden twee heerlijke extra’s voor tortelduifjes. Boek beide extra’s eenvoudig bij je verblijf via onderstaande link!

In Bed Ombiten Arrangement

Wij dekken jullie bedje zo, dat je samen onder 1 wolletje slaapt. We verzorgen een van de dagen een uitgebreid ontbijt op bed met bubbels uit Friesland. We stoken bovendien een avond de houtgestookte hottub voor jullie op, waar je lekker in de buitenlucht van de sterren kunt genieten. Arrangementsprijs €69 voor 2 personen. 

Geen tobbe, wel ontbijt op bed? 

Lekker een ochtend op de kamer ontbijten met een flesje Frysling parelwijn erbij, regelen we graag voor je. Prijs €37,50 voor 2 personen.


Boek hier

Onder de sterrenhemel

Als je in de hottub zit, kijk je uit over de mooiste sterrenhemel van de wereld. Terschelling is een groot Dark Sky Park, waar het nog echt pikdonker wordt als de zon ondergaat. Met kaarslicht om je heen, een glaasje water naast je en je lief bij je in bad, kun je ademloos genieten van de geluiden van de natuur en de sterren aan ons noordelijk halfrond.