Flang en zijn chefs serveren tijdens je verblijf eenmaal diner in De Proefkeuken. Ze bereiden een vijfgangen menu met seizoensgroentes en ingrediënten uit het waddengebied, zoals schelpen van het wad, Terschellinger rund- of lamsvlees en wildgeplukte paddestoelen en kruiden. Bij elk gerecht krijg je een verhaal over de ingrediënten en bereiding, zodat je weet wat je eet, en zelf ook met de kennis en nieuwe smaken aan de slag kan.
Boek je een Culinair Arrangement in het weekend, dan schuif je op vrijdagavond aan in de Proefkeuken. Boek je een doordeweek, dan arriveer je op woensdag en dineer je op donderdagavond.
Prijs incl. twee overnachtingen, eenmaal vijfgangen waddendiner, wijnarrangement met exclusieve Nederlandse wijnen vanaf € 260 pp (bij boeking door 2 personen)
Boekbaar op de volgende data: 20-22 maart, 22-24 maart (er volgen snel meer)
Alle data van De Proefkeuken staan op de Agenda van onze kookstudio.