Kerst Arrangement


Nu de Kerst in 2020 wat anders verloopt dan vertrouwd, moeten we er het beste van maken. In onze sfeervolle B&B met vier kamers kun je op gepaste afstand toch een klein Kerstfeestje maken. We bieden je een drie of vierdaags verblijf met tweemaal een heerlijk kerstdiner bereid met lokaal lekkers. Op Eerste Kerstdag starten we met een glas gluhwein en een hapje in de tuin bij een vuurtje. Daarna serveren we een viergangen diner in onze gezellige kookstudio, op afstand, maar toch samen! Op Tweede Kerstdag steken we de houtkachel aan in de lounge, zetten Elvis’ Christmas hits op en eten gezellig samen onder het genot van een lekker Nederlands wijntje Terschellinger hazenpeper. Niet zonder een voorgerecht en lekker dessert natuurlijk! 

Aankomst op donderdag 24 december, verblijf 3 nachten, inclusief tweemaal diner, vanaf €275 per persoon, (min. 2 personen)

Aankomst op vrijdag 25 december, verblijf 2 nachten, inclusief tweemaal diner, vanaf €210 per persoon (min. 2 personen).

Liever een andere datum in de Kerstvakantie komen en lekker mee eten? We koken in de periode 18 -31 december bijna alle avonden, bekijk hier van dag tot dag ons menu! 

 

De Kerstvakantie is op Terschelling heerlijk, ook op 1,5 meter.

Misschien vier je dit jaar de Kerst niet met je hele familie, maar met je gezin of een stel leuke vrienden. Op Terschelling is van alles te doen! Met een dikke sjaal om wandelen op de eindeloze stranden, fietsen langs de dijk met uitzicht over het wad en daarna opwarmen in je huisje of hotel met warme chocomelk en juttersbitter. Onderweg bieden vertrouwde plekken voor een borrel of een gebakje nu take away lekkers. Overal branden lichtjes en zijn etalages versierd met gekleurde kerstballen. Ga met met Flang op een winterse wadwandeling of kom een bakje drievoudig bekroonde snert eten bij ons Snert Loket!