Excursies & Diners

Proef Terschelling

Je kunt bij ons genieten van een lokaal diner. We bereiden regelmatig voor onze gasten een diner met lokale producten! We serveren dit aangepast op de actuele Covid-maatregelen in de kookstudio aan aparte tafels of op de kamer. 

We bereiden een driegangen lokaal maal op de volgende dagen sowieso: zaterdag 13 februari, donderdag 18, zaterdag 20, maandag 22, woensdag 24 en vrijdag 26 februari. We maken de dag van tevoren op ons bord in de gang het menu bekend. Eet je liever geen vlees of vis, laat het ons bij de reservering vast weten. Daarnaast is ons Snert Loket op elke woensdag en zaterdag van 13-27 februari geopend van 12-14 uur voor Snert van de Wereldkampioen en Terschellinger pofkes. 

Tijdens de lock down of als de horeca nog gesloten is  kun je op de dagen dat wij niet koken, iets lekkers afhalen of laten bezorgen door bijv. De Reis, ’t Lokaal, De Zee, Pura Vida of een van je favoriete restaurants. Je mag daarbij gebruik maken van ons servies en glaswerk in de kookstudio. Na reservering mailen we je een handig tiplijstje! 

Culinaire excursies

We bieden het hele jaar door proeverijen en excursies in de natuur.  We nemen je bijvoorbeeld mee naar het wad om oesters te rapen voor een proeverij. Wildplukken, wadlopen, snert proeven en zilte groenten en zeewier plukken, je beleeft het bij Flang in de Pan! Bekijk al onze activiteiten en de agenda op flangindepan.nl. Vanaf 12 februari is de kookstudio weer geopend en verzorgen we exclusieve excursies.