Excursies & Diners

Proef Terschelling

Je kunt bij ons genieten van een lokaal diner. We bereiden regelmatig voor onze gasten een diner met lokale producten! We serveren dit aangepast op de Covid-maatregelen in de kookstudio aan aparte tafels of op de kamer. Eet je liever geen vlees of vis, laat het ons weten.

Tijdens de lock down of als de horeca nog gesloten is  kun je op de dagen dat wij niet koken, iets lekkers afhalen bij de restaurants in Hoorn. De Reis, De Koegelwieck en Zonneweelde bieden een uitgebreid afhaal menu. Je kunt ook wat laten bezorgen door bijvoorbeeld ’t Lokaal, Pura Vida of ’t Golfje of een van je favoriete restaurants. Je mag daarbij gebruik maken van ons servies en glaswerk in de kookstudio. 

Culinaire excursies

We bieden het hele jaar door proeverijen en excursies in de natuur.  We nemen je bijvoorbeeld mee naar het wad om oesters te rapen voor een proeverij. Wildplukken, wadlopen, snert proeven en zilte groenten en zeewier plukken, je beleeft het bij Flang in de Pan! Bekijk al onze activiteiten en de agenda op flangindepan.nl. Van 3 januari tm 12 januari is de kookstudio gesloten en verzorgen we geen excursies.