Bed and Breakfast De PostoariIn 1903 scheurde kerkelijk Hoorn in drieën. De meer orthodoxe Evangelisatie Vereniging Philadelphia,
de kleinere Pinkstergemeente en de vrijzinnigen die de oude kerk trouw bleven. Pas in 1966 toen dominee Scheepstra vertrok en ook evangelist Biemond afscheid nam, besloot hervormd Hoorn om weer met een predikant verder te gaan. Toen in 1973 dominee Wiersma beroepen werd, gebeurde dit samen met Midsland. Pas in 1998 werd definitief besloten om weer een gemeente Oost-Terschelling te vormen.
Vlak daarna werd de pastorie in Hoorn verkocht aan een particulier. Sinds mei 2008 zijn Flang en Willemijn de eigenaren van de prachtige oude pastorie. Na een laatste grote opknapbeurt in 1977 is het statige pand door ons in 2008 geheel gerenoveerd en een bijzondere erfgoed accommodatie geworden. Zo zijn de oude dakkapellen weer teruggebracht en is het balkon aan de oostzijde in ere hersteld. De oude schuur is vervangen door een nieuwe kookstudio in autheniteke Terschelling stijl, waar we kookworkshops en catering verzorgen.