Oud & Nieuw


Vier Oud & Nieuw op Terschelling

Luid het nieuwe jaar in op Terschelling! Drie dagen zorgeloos en gezellig op vakantie met de hele familie of een groep vrienden. Verblijf met je gezelschap in onze vier kamers met max. 10 volwassenen en 2 kids tot 2 jaar. Je kunt samen spelletjes doen en borrelen in onze een sfeervolle lounge. Ga een avond met gluhwein bij de buitenkachel zitten. Of stook de hottub op voor een warme plons onder de sterrenhemel. Wij verzorgen uitgebreid ontbijt met streekproducten en eenmaal ’s avonds een winterse maaltijd van Terschellinger seizoensproducten. Op Oudejaarsavond zetten we een grote schaal Terschellinger pofkes klaar! 

Prijs €180 per persoon (op basis van 8 personen). Je verblijft drie dagen (2 nachten) bij ons inclusief uitgebreid ontbijt, gebruik van de hottub en de buitenkachel, een winterse borrel met gluhwein, een schaal pofkes op Oudejaarsavond en eenmaal een diner.  

Oud & Nieuw op Terschelling

Er is een gezellige oudejaarsmiddag met dj en oliebollen in cafe Het Raadhuis op West. Na middernacht kun je proosten met Hessel & Tess in de Groene Weide in Hoorn. Op 1 januari kun je om 13.00 uur een frisse nieuwjaarsduik nemen in Midsland aan Zee.