Bed and Breakfast De Postoari
Storm Arrangement

Nergens beleef je de seizoenen beter dan op Terschelling. Zo is de winter stormachtig prachtig. Lekker wandelen over het strand, opwarmen in een leuk cafeetje en heerlijk eten in het dorp. Boek nu twee overnachtingen incl. ontbijt en een mooie strandtocht naar de meest oostelijke punt van Terschelling, met onderweg warme chocomelk en juttersbitter, voor de winterse prijs van 199 euro (2 pers.). En als er wat te jutten is, nemen we het mee! Bel voor reserveringen T 0562-850134 of mail overnachten@postoari.nl

Winters Weekend met Diner & Strandrit  Overnachten in een luxe kamer en uitwaaien op het strand. We koken op vrijdag- of zaterdagavond een lokaal driegangen diner. Op zondagochtend nemen we je mee op een juttersavontuur met de Landrover, met onderweg in het Drenkelingenhuisje een heerlijke kop warme chocomelk met pondkoek en juttersbitter nuttigt. Flang vertelt onderweg prachtige eilandverhalen. Drie dagen voor 2 personen vanaf €298 (incl. 2 nachten, 2 keer ontbijt, een diner en een strandrit)
Niet geldig in de Krokusvakantie! De Postoari is van 8 t/m 18 jan. en  12 t/m 22 febr. gesloten.

Midwinter Korting  Kom je in van jan-mrt 2018 bij ons overnachten en wil je geen arrangement boeken, dan krijg je sowieso 20% korting vanaf 3 nachten en 10% korting bij 2 overnachtingen. Kamerprijzen gaan dan vanaf €92 per nacht voor 2 personen. inculsief uitgebreid ontbijt en je kunt gebruik maken van de lounge of hottub. Ook geldig in de Krokusvakantie (23 feb -4 mrt)! De Postoari is van 8 t/m 18 jan. en  12 t/m 22 febr. gesloten.

Oesters & Overnachten  Vanaf april kunt u weer genieten van een unieke oestertocht. Samen met gastheer Flang Cupido gaat u naar het wad om zelf oesters en andere schelpen te rapen. U zult de vangst later samen tot een heerlijke maaltijd bereiden. We bieden een driedaags Oester Arrangement voor 2 personen incl. oestertocht, workshop, diner & drankjes, twee overnachtingen en ontbijt. Prijs vanaf €365.

Familie & Vrienden Arrangement Zorgeloos en gezellig op vakantie met de hele familie of een groep vrienden? B&B De Postoari biedt 4 kamers voor max. 10 personen (plus 2 kids tm 2 jr), een sfeervolle lounge, een grote tuin met hottub, vuurplaats en ligstoelen, gezamenlijk ontbijt met streekproducten en 's avonds eenmaal een kookworkshop. We bereiden in onze kookstudio samen een (h)eerlijke maaltijd van Terschellinger seizoensproducten. U verblijft drie of vier dagen bij ons incl. ontbijt, gratis gebruik van de hottub en eenmaal een kookworkshop met lunch of diner voor €1525 (2 nachten op basis van 8 personen) of €1875 (3 nachten).