Bed and Breakfast De Postoari
Storm Arrangement

Nergens beleef je de seizoenen beter dan op Terschelling. Zo is de winter stormachtig prachtig. Lekker wandelen over het strand, opwarmen in een leuk cafeetje en heerlijk eten in het dorp. Boek nu twee overnachtingen incl. ontbijt en een mooie strandtocht naar de meest oostelijke punt van Terschelling, met onderweg warme chocomelk en juttersbitter, voor de winterse prijs van 199 euro (2 pers.). En als er wat te jutten is, nemen we het mee! Bel voor reserveringen T 0562-850134 of mail overnachten@postoari.nl

Driedaags Arrangement inclusief Diner met Lokaal Lekkers   Vanaf begin november koken we tot eind december elke vrijdagavond een lokaal maal exclusief voor onze gasten. We bieden een speciaal najaars arrangement inclusief twee overnachtingen, uitgebreid ontbijt, eenmaal diner met lokaal lekkers inclusief wijn. Vanaf €340 voor twee personen!

Boek nu online en ontvang 5% vroegboekkorting! Vul rechtsboven in de site de code DINEROPVRIJDAG in en dan wordt de korting verwerkt.

Oesters & Overnachten  Vanaf april kunt u weer genieten van een unieke oestertocht. Samen met gastheer Flang Cupido gaat u naar het wad om zelf oesters en andere schelpen te rapen. U zult de vangst later samen tot een heerlijke maaltijd bereiden. We bieden een driedaags Oester Arrangement voor 2 personen incl. oestertocht, workshop, diner & drankjes, twee overnachtingen en ontbijt. Prijs vanaf €365.

Familie & Vrienden Arrangement Zorgeloos en gezellig op vakantie met de hele familie of een groep vrienden? B&B De Postoari biedt 4 kamers voor max. 10 personen (plus 2 kids tm 2 jr), een sfeervolle lounge, een grote tuin met hottub, vuurplaats en ligstoelen, gezamenlijk ontbijt met streekproducten en 's avonds eenmaal een kookworkshop. We bereiden in onze kookstudio samen een (h)eerlijke maaltijd van Terschellinger seizoensproducten. U verblijft drie of vier dagen bij ons incl. ontbijt, gratis gebruik van de hottub en eenmaal een kookworkshop met lunch of diner voor €1525 (2 nachten op basis van 8 personen) of €1875 (3 nachten).