Bed and Breakfast De Postoari
Storm Arrangement

Nergens beleef je de seizoenen beter dan op Terschelling. Zo is de winter stormachtig prachtig. Lekker wandelen over het strand, opwarmen in een leuk cafeetje en heerlijk eten in het dorp. Boek nu twee overnachtingen incl. ontbijt en een mooie strandtocht naar de meest oostelijke punt van Terschelling, met onderweg warme chocomelk en juttersbitter, voor de winterse prijs van 199 euro (2 pers.). En als er wat te jutten is, nemen we het mee! Bel voor reserveringen T 0562-850134 of mail overnachten@postoari.nl

Midwinter Aanbieding  Kom je in november-december 2017 bij ons overnachten, dan krijg je maarliefst 20% korting vanaf 3 nachten en 10% korting bij 2 overnachtingen. Je betaalt geen €110-135, maar vanaf €88 per nacht voor 2 personen, afhankelijk van de kamer. We serveren uitgebreid ontbijt en je kunt gebruik maken van de lounge of hottub. (De Kerstvakantie is uitgesloten.)

Kerstvakantie In de Kerstvakantie gaan we weer snertwandelen, wadproeven en koken we op een van de kerstdagen een feestelijk maal. Wandelen, fietsen, knus bij de haard een boekje lezen of samen spelletjes doen in de lounge. Bel of mail en we maken een arrangement op maat!

Oesters & Overnachten  Vanaf april kunt u weer genieten van een unieke oestertocht. Samen met gastheer Flang Cupido gaat u naar het wad om zelf oesters en andere schelpen te rapen. U zult de vangst later samen tot een heerlijke maaltijd bereiden. We bieden een driedaags Oester Arrangement voor 2 personen incl. oestertocht, workshop, diner & drankjes, twee overnachtingen en ontbijt. Prijs vanaf €365.