Bed and Breakfast De Postoari
Storm Arrangement

Nergens beleef je de seizoenen beter dan op Terschelling. Zo is de winter stormachtig prachtig. Lekker wandelen over het strand, opwarmen in een leuk cafeetje en heerlijk eten in het dorp. Boek nu twee overnachtingen incl. ontbijt en een mooie strandtocht naar de meest oostelijke punt van Terschelling, met onderweg warme chocomelk en juttersbitter, voor de winterse prijs van 199 euro (2 pers.). En als er wat te jutten is, nemen we het mee! Bel voor reserveringen T 0562-850134 of mail overnachten@postoari.nl

Kerstfeest met lokaal lekkers  Tijdens de feestdagen bieden we een driedaags Kerstarrangement in de Haseloop of Scheepstra kamer inclusief een winterse wandeling door Hoorn en een lokaal viergangen diner op kerstavond. Op zondag 24 december neemt Flang je ’s ochtends mee op een mooie wandeling met onderweg veel verhalen en aansluitend een warme kom snert van de wereldkampioen. Diezelfde avond serveren we een uitgebreid slowfood Menu for Change met lokale ingredienten en passende wijnen. Prijs voor twee nachten €210 pp of drie nachten €257 pp. Inclusief welkomstdrankje, overnachtingen, ontbijt, eenmaal diner met wijn en een winterse wandeling met snert.

Midwinter Aanbieding  Kom je in voor 22 december 2017 bij ons overnachten, dan krijg je maarliefst 20% korting vanaf 3 nachten en 10% korting bij 2 overnachtingen. Kamerprijzen gaan dan vanaf €88 per nacht voor 2 personen. inculsief uitgebreid ontbijt en je kunt gebruik maken van de lounge of hottub. (De Kerstvakantie is uitgesloten.)

Oesters & Overnachten  Vanaf april kunt u weer genieten van een unieke oestertocht. Samen met gastheer Flang Cupido gaat u naar het wad om zelf oesters en andere schelpen te rapen. U zult de vangst later samen tot een heerlijke maaltijd bereiden. We bieden een driedaags Oester Arrangement voor 2 personen incl. oestertocht, workshop, diner & drankjes, twee overnachtingen en ontbijt. Prijs vanaf €365.